Bölcsőde

Célunk, hogy a gyerekek számára a nálunk töltött idő élményt jelentsen, melynek folyamán felfedezhetik, megismerhetik és tovább fejlesztetik tudásukat, képességeiket, a környezetükhöz való viszonyukat. Mindennapi tevékenységeink megtervezettek, de alkalmazkodunk a gyerekek változó szükségleteihez. A mozgás nélkülözhetetlen, mozgáson keresztül fedezik fel a gyerekek a világot, ismerik meg határaikat. A mindennapi testneveléssel szeretnék a határokat tágítani, de igazodunk a gyerekek igényeihez.

Csoport
Kisgyermeknevelő
Gyermek

A napközinket 18 hónapos kortól 5 éves korig lehet igénybe venni, ezen életkoron kívül a felvétel egyedi elbírálás alapján történik.

A belső tereket az egyszerűség, célszerűség jellemzi. Pasztell falak, barátságos díszítés, világos, napos szobák a természetes fény befogadására alkalmas nagy üvegfelületek. Az öltöző helyiségben található a hirdető tábla a szülők részére, ahol nyomon lehet követni az aktuális hét témáját, az emlékeztetőket és a friss híreket.

Referencia intézményünk a 11. kerületben található Blue Elephants Napközbeni Gyermekfelügyelet, mely 2009 óta várja a kicsiket és nagyobbakat.