06-20/227-0319livtoth@gmail.com I. Kerület Lisznyai utca 3.
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Rólunk

Minden gyereknek a mozgás a lételeme, amit sajnos a mai társadalom lassan leépít. Mi azért vagyunk, hogy segítsünk beépíteni a mozgást a mindennapokba, hogy lételemmé váljon, amivel ingereljük a vesztibuláris rendszert és így az idegrendszer és a test harmonikus kapcsolatba kerülését is elérjük.

1st Steps sokszínűsége teszi különlegessé csapatunkat. Pedagógusok, gyógypedagógusok, nyelvtanárok, és diákok is részt vesznek a foglalkozásokon. Fontos az első benyomás, így magunkat a tulajdonosokat mutatjuk be, kollégáinkkal kérjük ismerkedj meg személyesen!

Tóth Lívia

2001-ben végeztem a Semmelweis Egyetem, Testnevelés és Sporttudományi karon, Testnevelő
tanárként. 2004-től óvodapedagógusként dolgoztam egy budai magánóvodában, ahol rengeteg
sportolási lehetőséget biztosítottam a gyerekeknek. Bölcsiseknek babatorna, fit-ball kicsiknek és
nagyoknak, családi síelés-síoktatással, mindennapi reggeli torna- feltöltődéssel, felesleges energiák
levezetésére. A szeretet, amit a gyerekektől kaptam, a fejlődés, amit hétről-hétre láttam, megértette
velem, az életem elképzelhetetlen gyerekek nélkül.
2013-től a British Schoolban kezdtem dolgozni testnevelő tanárként, ahol napi szinten tartottam foglalkozásokat ovisoknak és az alsó tagozatosoknak.
2016-ban megszületett kislányom, aki még boldogabbá tette az életem. 2018. júliusától szakmai irányításom alatt nyitja meg kapuit a 1st Steps. Célunk minél több családba eljuttatni a mozgás fontosságát és szeretetét.

Utasi-Peszlen Rita

2006-ban végeztem az Általános Vállalkozási Főiskola Reklámszervező szakmenedzser szakán, majd Közgazdász diploma következett az Óbudai Egyetemen, ezt követően az ELTE Igazságügyi igazgatási szakát teljesítettem sikeresen. Mindeközben HR területen gyakornoki pozícióból az évek alatt vezetői szintig jutottam. Kisfiam érkezésével az életem teljes fordulatot vett, a felnőttek világából a gyerekek felé sodródtam, 2017 nyarától a Blue Elephants Napközbeni Gyermekfelügyeletet vezetem. 2018. júliusában megnyitjuk az Academy4MoMs képzési központot, ahol kisgyermekes édesanyáknak szervezünk képzéseket. A 1st Steps bölcsődei csoportja várja a képzésen résztvevő anyukák gyermekeit.